Reserveren
wijnproeverij

Bent u op zoek naar een uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol avondje, kom dan eens naar WAAIN voor een heerlijke wijnproeverij. Onze ruimte aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is uitermate geschikt voor een proeverij tot circa 75 personen. WAAIN heeft ervaring met diverse wijnproeverijen en/of masterclasses. Bekijk de mogelijkheden hieronder en vul het formulier in voor het maken van een reservering. Natuurlijk mag u ook eerst contact opnemen voor meer informatie of bij interesse van een wijnproeverij op maat!

Let op: de reservering is pas definitief nadat wij de reservering hebben bevestigd. 

Reserveren <br><span>wijnproeverij</span>

Wijnproeverij

8 fantastische wijnen + borrelplank | circa 2 uur

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van zeven verschillende fantastische wijnen (wit, rosé, rood) De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een borrelplank op tafel.


Kosten: € 35,- per persoon (minimaal 12 personen)

wijnproeverij

8 top wijnen + luxe borrelplank | circa 2,5 uur

Ontvangst met een glaasje bubbles in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van 7 verschillende top wijnen ( wit, rosé, rood ). De verhouding wit, rose, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een luxueuse borrelplank op tafel. De proeverij wordt afgesloten met een warm hapje.

Kosten:  € 47.50 per persoon  ( minimaal 12 personen ) 

Reserveren wijnproeverij

Bij WAAIN kunt u wijn proeven en kopen. Oók op afspraak

Bij WAAIN in Roosendaal vindt u de lekkerste en unieke wijnen uit Europa! Hier bent u aan het juiste adres voor unieke wijnproeverijen. Wij werken ook op afspraak zodat u in een relaxte setting wijnen kunt proeven en kunt uitkiezen. Tijdens onze proeverijen ontdekt u bijzondere wijnen en is er de mogelijkheid om wijn uit te kiezen en gelijk aan te schaffen. Ook kunt u een wijnproeverij aanvragen geheel afgestemd op uw voorkeur. 

Meer informatie leest u hier.

Personeelsuitje of bedrijfspresentatie op maat

Ervaar de experience bij WAAIN met het hele team. Een origineel personeelsuitje met een wijnervaring zoals u niet eerder heeft meegemaakt. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten wijnen en bieden proeverijen (op maat) aan. Kom langs op onze sfeervolle locatie en ervaar net als wij de liefde voor wijn. WAAIN.