Uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol

Wijnproeverijen

Bent u op zoek naar een uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol avondje, kom dan eens naar WAAIN voor een heerlijke wijnproeverij. Onze ruimte aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is uitermate geschikt voor een proeverij tot circa 75 personen. WAAIN heeft ervaring met diverse wijnproeverijen en/of masterclasses. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact op voor een wijnproeverij op maat!

Geplande wijnproeverijen

 • Masterclass Bordeaux *** 02-02-2023 ***

  Wees er tijdig bij want vol=vol!

  Wilt u meer kennis vergaren over Bordeaux wijnen?

  In samenwerking met onze leverancier hebben we op 2 februari 2023

  een leerzame Masterclass Bordeaux voor u georganiseerd. 

  De avond begint om 19.00 uur en eindigd om 21.30 uur.

   

   

   

Ontvangst met een glaasje bubbles in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van 7 verschillende top wijnen ( wit, rosé, rood ). De verhouding wit, rose, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een luxueuse borrelplank op tafel. De proeverij wordt afgesloten met een warm hapje.

Kosten:  € 47.50 per persoon  ( minimaal 12 personen ) 

Wijnproeverij

Georganiseerde events

WAAIN organiseert wijnproeverijen waar men zich voor kan opgeven via de website. Na aanmelding volgt er automatisch een betalingsverzoek en krijgt men een voucher via de mail welke men meebrengt naar de proeverij. Afhankelijk van de proeverij verzorgen wij water, stokbrood en kleine hapjes.

 

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van zeven verschillende fantastische wijnen (wit, rosé, rood) De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een borrelplank op tafel.

Kosten: € 35,- per persoon (minimaal 12 personen)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een proeverij op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld aan de hand van een bepaald thema, denk hierbij aan een het soort druivenras, een land/streek, wijn en spijs of eventuele andere wensen.

Voor reserveren en het samenstellen van een proeverij kunt u contact met ons opnemen voor het doornemen van uw wensen en het bespreken van de mogelijkheden!
 

Bij WAAIN in Roosendaal vindt u de lekkerste en unieke wijnen uit de regio! Hier bent u aan het juiste adres voor unieke wijnproeverijen. Wij werken ook op afspraak zodat u in een relaxte setting wijnen kunt proeven en uit kunt kiezen. Tijdens onze proeverijen ontdekt u bijzondere wijnen en is er de mogelijkheid om wijn uit te kiezen en aan te schaffen. Meer informatie leest u hier.

Ervaar de experience bij WAAIN met het hele team. Een origineel personeelsuitje met een wijnervaring zoals u niet eerder heeft meegemaakt. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten wijnen en bieden proeverijen (op maat) aan. Kom langs op onze sfeervolle locatie en ervaar net als wij de liefde voor wijn. WAAIN.

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief