Bij WAAIN kunt u wijn proeven en kopen. Oók op afspraak

Bij WAAIN in Roosendaal vindt u de lekkerste en unieke wijnen uit de regio! Hier bent u aan het juiste adres voor unieke wijnproeverijen. Wij werken ook op afspraak zodat u in een relaxte setting wijnen kunt proeven en uit kunt kiezen. Tijdens onze proeverijen ontdekt u bijzondere wijnen en is er de mogelijkheid om wijn uit te kiezen en aan te schaffen. Meer informatie leest u hier.

Wijn proeven op afspraak bij WAAIN

Bij WAAIN kunt u terecht voor diverse wijnevents of proeverijen. De proeverijen zijn helemaal afgestemd op uw wensen. Zo maakt u kennis met verschillende wijnen en nemen wij u mee in onze liefde voor wijn en het verhaal achter de wijn. Een heerlijke wijnervaring in Roosendaal! Laat u verrassen door ons assortiment!

Wijn kopen tijdens een proefafspraak bij WAAIN

Bij WAAIN kunt u altijd wijn kopen en bestellen. Dat kan via de webshop of op locatie op een tijdstip dat het u uitkomt. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier op de website, mail, telefoon of Whatsapp. Tijdens alle events en wijnproeverijen bij WAAIN kunt u naast het proeven van de wijnen uiteraard ook direct uw favoriete wijnen aanschaffen. Er is genoeg te ontdekken en de meeste wijnen zijn direct leverbaar. Daarnaast is het ook mogelijk wijnen online te bestellen in onze webshop of bij ons op locatie op een tijdstip dat het u uitkomt. Wij bezorgen vanaf €75,- gratis in Roosendaal en omgeving.

Meer informatie over wijn proeven en kopen bij WAAIN?

Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om een aantal van onze wijnen te proeven. U kunt ze dan bekijken, keuren en natuurlijk bestellen. Elke openstelling heeft een bepaald thema, dus elke keer is anders. Laat u verrassen tijdens een bezoek aan ons proeflokaal. Bekijk de openingstijden online of neem voor meer informatie contact met ons op!