Uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol

Wijnproeverijen

Bent u op zoek naar een uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol avondje, kom dan eens naar WAAIN voor een heerlijke wijnproeverij. Onze ruimte aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is uitermate geschikt voor een proeverij tot circa 75 personen. WAAIN heeft ervaring met diverse wijnproeverijen en/of masterclasses. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact op voor een wijnproeverij op maat!

Geplande wijnproeverijen

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Wijnproeverij

6 wijnen | circa 1,5 uur

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van vijf verschillende wijnen (wit, rosé, rood). De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en tapenade op tafel.

Kosten: € 20,- per persoon (minimaal 12 personen)

 

Ontvangst met een glaasje bubbles in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van negen verschillende wijnen ( wit, rosé, rood ). De verhouding wit, rose, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een luxueuse borrelplank op tafel. De proeverij wordt afgesloten met een warm hapje.

Kosten:  € 37.50 per persoon  ( minimaal 20 personen ) 

Wijnproeverij

Georganiseerde events

WAAIN organiseert wijnproeverijen waar men zich voor kan opgeven via de website. Na aanmelding volgt er automatisch een betalingsverzoek en krijgt men een voucher via de mail welke men meebrengt naar de proeverij. Afhankelijk van de proeverij verzorgen wij water, stokbrood en kleine hapjes.

 

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van zeven verschillende wijnen (wit, rosé, rood) De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een borrelplank op tafel.

Kosten: € 25,- per persoon (minimaal 12 personen)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een proeverij op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld aan de hand van een bepaald thema, denk hierbij aan een het soort druivenras, een land/streek, wijn en spijs of eventuele andere wensen.

Voor reserveren en het samenstellen van een proeverij kunt u contact met ons opnemen voor het doornemen van uw wensen en het bespreken van de mogelijkheden!
 

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief