Onze Waainen

Bij WAAIN bent u niet alleen aan het juiste adres voor een gezellige middag of avond onder het genot van een heerlijke wijn. Het is ook mogelijk om thuis of op de zaak te genieten van deze heerlijke wijnen die geschonken worden door WAAIN. Elke maand staan er een reeks speciale wijnen in de spotlight die je kunt bestellen via de website. Haal nu uw favoriete WAAIN in huis!

Voor alle aanbiedingen geldt "gratis" bezorgd in de gemeente Roosendaal

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Bij WAAIN vindt u gegarandeerd een uniek cadeau! Een ruim assortiment in uitstekende wijnen en wijnproeverijen. Beide zullen goed in de smaak vallen bij iedere wijnliefhebber! Wij voorzien u graag van passende relatie- of personeelsgeschenken. Bekijk onze online shop of kom langs aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal. Lees hier meer over de relatie- en personeelsgeschenken van WAAIN. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wij bezorgen vanaf € 75,- gratis in Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage en Nispen. Komt u niet aan het minimale bedrag van € 75,- dan rekenen we €7,50 euro verzamel- en bezorgkosten.

Daarbuiten bezorgen we in West-Brabant (van Bergen op Zoom tot aan Breda) vanaf  € 150,- franco aan huis. Voor kleinere bestellingen vragen we een bijdrage in de verzendkosten van € 10,-.

Indien we de bestelde wijn dienen te verzenden via een van onze pakket-partners is het boven de 100,- gratis. Komt u niet aan dit bedrag dienen we de verzendkosten aan u door te rekenen. 

Wilt u de bezorging nauwkeurig met ons afstemmen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bij WAAIN vindt u unieke en bijzondere wijnen, afkomstig van de beste wijnhuizen. We verkopen wijnen van wijnhuizen afkomstig van over de gehele wereld. Wijnen uit Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Spanje en meer. Tijdens de WAAIN proeverijen kunt u langskomen om een selectie wijnen te proeven. U kunt uw voorkeur aangeven om bijvoorbeeld alles te weet te komen over wijnen uit een bepaalde streek, land of wijnhuis. Daarnaast verkopen wij wijnen van populaire wijnhuizen als Domaine en Maison Deutz. Ervaar en proef zelf de wijnen van bijzondere wijnhuizen bij WAAIN.