Personeelsuitje op maat

Ervaar de experience bij WAAIN met het hele team. Een origineel personeelsuitje met een wijnervaring zoals u niet eerder heeft meegemaakt. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten wijnen en bieden proeverijen (op maat) aan. Kom langs op onze sfeervolle locatie en ervaar net als wij de liefde voor wijn. WAAIN.

WAAIN, een unieke locatie met sfeer 

WAAIN is gevestigd aan de Vijfhuizenberg 100 in Roosendaal. Bij het zien van het pand begint de experience... Een stijlvolle setting waar u bij binnenkomst direct zin krijgt in een goed glas wijn! We delen graag onze kennis over de verschillende soorten wijnen en de verhalen hierachter. We zullen u meenemen in onze liefde voor wijn. Kom langs en ervaar zelf de wijnselectie van nieuwe aanwinsten, bestsellers uit het assortiment en seizoensfavorieten. 

WAAIN, zowel voor de zakelijke klant als voor de particulier

Maak u klaar voor een wijnervaring zoals u die niet eerder heeft beleefd. Voor zowel de zakelijke klant als de particulier hebben wij een mooi aanbod in diverse wijnen en proeverijen. Maandelijks wordt er een reeks wijnen uitgelicht waarover wij u meer kunnen vertellen. Een personeelsuitje of bedrijfspresentatie voor uw klanten op de planning staan? Ook dan organiseert WAAIN graag een onvergetelijke middag of avond voor u. Na uw ervaring met WAAIN deelt u zeker weten onze passie voor wijn. Particulieren kunnen zich inschrijven voor één van de drie arrangementen die we aanbieden. Voor groepen vanaf 12 personen, voor zakelijke klanten of voor een bedrijfsuitje is het mogelijk een wijnproeverij op maat te organiseren. Reserveer hier uw gewenste wijnproeverij (op maat). 

Meer informatie over personeelsuitjes of zakelijke bijeenkomsten bij WAAIN?

Benieuwd geworden naar de WAAIN experience? Wij delen graag onze kennis en liefde voor wijn met u. Via onze contactpagina kunt u gemakkelijk en vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. U kunt er ook voor kiezen direct een WAAIN-proeverij te reserveren. U heeft keuze uit drie arrangementen of een wijnproeverij op basis van uw eigen wensen (op maat). Sluit u liever aan bij één van de evenementen die we regelmatig organiseren? Bekijk voor de actuele evenementen de website.