Kijk- en
Keurdagen

WAAIN verzorgt regelmatig kijk- en keurdagen. Op deze dagen bent u van harte welkom om een heerlijke selectie van 3 tot 4 wijnen te proeven. U kunt deze bekijken, keuren en bestellen! Elke kijk- en keurdag heeft een bepaald thema. Denk aan wijnen van nieuwe jaargangen, hardlopers uit het assortiment en nieuwe aanwinsten, welke altijd zijn afgestemd op het seizoen.

Buiten de selectie wijnen van de kijk- en keurdag is het helaas niet mogelijk om andere wijnen te proeven. Echter, bij interesse in één van onze andere wijnen, glazen of cadeauverpakkingen, helpen we u natuurlijk graag.

Twijfelt u over een bepaalde wijn? Weet dat u bij ons ongeopende flessen altijd binnen één week mag retourneren en omwisselen voor een andere wijn.

 

 

Openingstijden

                                                                                                          

  • zaterdag 10 september 12.00-16.00 uur 

  • zaterdag 17 september 12.00-16.00 uur 

  • zaterdag 24 september 12.00-16.00 uur

  • zaterdag 01 oktober 12.00-16.00 uur

  • zaterdag 08 oktober zijn wij gesloten.  ( mocht u in deze periode wijn willen bestellen willen we u vragen om ons even te bellen of te appen op nummer 06-28850247 )

  • zaterdag 15 oktober 12.00-16.00 uur                                                                                                                                                                                                                

Belangrijk

Wegens proeverijen en of events, kan het zijn dat onze openingsdag verplaast wordt of niet doorgaat. Check daarom voordat u komt altijd eerst even onze website. Gewoon voor de zekerheid!