Eet. Drink.
Ontmoet.
Maak plezier.

Bent u op zoek naar een mooie wijn? WAAIN is geopend aan de Vijfhuizenberg 100 in Roosendaal. WAAIN. Wijn, maar dan op z’n Roosendaols: leutig, lekker, laagdrempelig, maar wel met klasse. Een unieke locatie, met sfeer en beleving. Laat u verrassen door onze wijnen. 

Wij gaan proeverijen organiseren om u kennis te laten maken met verschillende wijnen. We nemen u mee in onze liefde voor wijn en in het verhaal achter de wijn. Een heuse wijnervaring, zoals u die nog nooit eerder in Roosendaal hebt meegemaakt. Dát is wat WAAIN te bieden heeft. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant.

Home

Kijk- en keurdagen

WAAIN verzorgt regelmatig kijk- en keurdagen. Op deze dagen bent u van harte welkom! Er is sprake van een vrije inloop tijdens verschillende openingstijden om een heerlijke selectie van 3 tot 4 wijnen te proeven. U kunt deze wijnen tijdens de kijk- en keurdagen bekijken, keuren en bestellen vanuit onze demoruimte. Elke kijk- en keurdag heeft een bepaald thema, wijnen van nieuwe jaargangen, hardlopers uit het assortiment en nieuwe aanwinst. Darnaast zijn de wijnen ook altijd afgestemd op het seizoen.

Elke maand bieden wij een heerlijke selectie wijnen die u via de website kunt bestellen. Op deze manier geniet u niet alleen bij WAAIN van de lekkerste wijnen, maar kun je ook vanuit huis tijdens het diner, 's avonds of met vrienden genieten van een heerlijk wijntje. Bekijk onze wijnenselectie van deze maand en bestel online! Voor al onze aanbiedingen geldt "gratis bezorgd in de gemeente Roosendaal".

Pieter-Jan van Gurp

De liefhebbers achter WAAIN

Dimphy en Pieter-Jan van Gurp, bekend als eigenaar van de Plus supermarkt in winkelcomplex Tolbergcentrum, zijn de afgelopen 2,5 jaar druk bezig geweest met het opstarten van WAAIN. Na het halen van verschillende wijndiploma's, was het zoeken naar een geschikte plek voor een mogelijke loods. Die vonden zij op de Vijfhuizenberg. Van een open weiland is dit uitgebouwd tot een prachtpand.

Wijnproeverij in Roosendaal

Bent u op zoek naar een uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol avondje, kom dan eens naar WAAIN voor een heerlijke wijnproeverij. Onze ruimte aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is uitermate geschikt voor een proeverij tot circa 75 personen. WAAIN heeft ervaring met diverse wijnproeverijen en/of masterclasses. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact op voor een wijnproeverij op maat!

Bezoek onze locatie

Vijfhuizenberg 100
4708 AM Roosendaal