Ontdek bijzondere wijnhuizen bij WAAIN

Bij WAAIN vindt u unieke en bijzondere wijnen, afkomstig van de beste wijnhuizen. We verkopen wijnen van wijnhuizen afkomstig van over de gehele wereld. Wijnen uit Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Spanje en meer. Tijdens de WAAIN proeverijen kunt u langskomen om een selectie wijnen te proeven. U kunt uw voorkeur aangeven om bijvoorbeeld alles te weet te komen over wijnen uit een bepaalde streek, land of wijnhuis. Daarnaast verkopen wij wijnen van populaire wijnhuizen als Domaine en Maison Deutz. Ervaar en proef zelf de wijnen van bijzondere wijnhuizen bij WAAIN.

Fijne Franse wijnhuizen

Frankrijk, één van de grootste wijnproducenten van de wereld. Frankrijk kent drie klimaten. De wijnen worden door het gehele land geproduceerd. Dit zorgt voor een zeer divers aanbod in smaak. Zoals onder andere de populaire AIX of MIP rosé uit de Provence. Deutz champagne gemaakt van druiven afkomstig van Grand Cru’s en Premier Cru’s: de hoogste kwaliteitsaanduiding voor een wijnhuis! Vele populaire en uitstekende wijnen komen van fijne Franse wijnhuizen. Deze vindt u natuurlijk bij WAAIN.

Ontdek karakteristieke Italiaanse wijnhuizen

Italiaanse wijnen staan bekend om de soepele dronk, heerlijk te drinken bij de borrel of in combinatie met een lekkere maaltijd. Italiaanse wijnen zijn perfect als wijn-spijscombinatie. Scaia is één van de wijnhuizen waar wij bijzondere wijnen van in ons assortiment hebben toegevoegd. Een rijk aanbod in rode, witte en rosé wijnen. Maar ook wijnhuis Cignomoro is onmisbaar in het rijtje van karakteristieke Italiaanse wijnhuizen.

Maak kennis met diverse wijnhuizen bij WAAIN

Proef de verschillende wijnhuizen bij WAAIN en ontdek welke smaak, karakter of herkomst het beste bij uw voorkeur aansluit. Gaat u voor een smaakvolle, fruitige rode wijn uit Zuid-Afrika of liever een droge subtiele rosé uit de Provence streek? Kom langs op onze locatie aan de Vijfhuizenberg 100 in Roosendaal. Of neem deel aan één van onze proeverijen en beleef en ervaar de diverse wijnhuizen.